Depot Manager - 40 uur | Vacature | Boels your career (2024)

Depot Manager - 40 uur | Vacature | Boels your career (1)

Alle vacatures

Je rol bestaat uit het dagelijks runnen van je depot en het inspirerend begeleiding aan je team van medewerkers. Je traint en stimuleert je team om de vragen en bestellingen van onze klanten op een snelle en efficiënte manier te verwerken. Als dit je leuk lijkt, dan is deze vacature voor Depot Manager bij Boels in Dordrecht misschien wel iets voor jou!

Dordrecht 40 uur MBO Beheer je eigen depot!

Solliciteer direct

Depot Manager

Dordrecht 40 uur MBO Beheer je eigen depot!

Solliciteer direct

Dit ga je doen

Als depotmanager bij onze vestiging in Dordrecht ben je verantwoordelijk voor alle operationele en strategische zaken in je depot. Aan de voorkant geef jebegeleiding en mentorschap aan het personeel van de verhuurbalie om ervoor te zorgen dat vragen van klanten efficiënt worden afgehandeld, zodat ze zoveel mogelijk worden omgezet in verhuur- en verkooptransacties Aan de achterkant geef je advies aan het personeel van de werkplaats om ervoor te zorgen dat apparatuur snel en veilig kan worden geleverd.

Je geeft leiding aan de voorkant en stelt je team in staat en stimuleert hen om zich te houden aan de H&S- en kwaliteitsnormen die zowel jij als Boels hebben opgesteld. Als gemotiveerde Depot Manager bij onze Dordrecht vestiging heb je altijd oog voor de P&L inkomsten en targets om ervoor te zorgen dat je depot optimaal presteert. Je bent altijd op zoek naar nieuwe en vindingrijke manieren om de efficiëntie en productiviteit van je depot te verbeteren. De klant staat bij jou centraal! Hoewel je gericht bent op het behouden van je bestaande klanten, heb je altijd een oogje op de concurrentie en de nieuwe kansen en inkomsten die je kunt verwerven. Tot slot voer je nauwkeurig de noodzakelijke wekelijkse, maandelijkse of driemaandelijkse administratie die nodig is voor het Dordrecht filiaal. Dit is een erg druk en internationaal filiaal met veel klanten vanuit BeNeLux en Duitsland die je zult ondersteunen. De machines variëren van een hef of een hijs tot spoor/rail machines.

Het oranje team in Dordrecht waar je deel van uit kunt maken bestaat uit veel enthousiaste collega's in verschillende vakgebieden.

Depot Manager - 40 uur | Vacature | Boels your career (2)

Dit Krijg Je Van Boels

Als je als depotmanager bij Boels Rental in Dordrecht komt werken, dan doe je dat niet voor niets. Wij waarderen je vaardigheden en daarom mag je van ons verwachten:

  • Een brutomaandsalaris tussen €2874 en €4106 op basis van 40 uur.
  • Een bonusregeling.
  • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om 5 dagen bij te kopen.
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en coaching.
  • Korting op je fitnessabonnement of op een weekendje weg.
  • Huren bij Boels met personeelskorting.

Boels, join our orange family

Een grote bouwplaats, een festivalterrein of het nieuwe terras in de tuin van je buurman; je hebt onze oranje machines vast wel eens gezien. Wij zijn Boels: één van de grootste verhuurbedrijven van Europa. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en een fijne werksfeer. Bij ons ben je geen nummer. We willen je leren kennen en helpen je te groeien. Want ondanks dat we zijn gegroeid tot een internationaal bedrijf, blijven we altijd een hechte oranje familie met een regionaal karakter. Waarin je gesteund wordt door een betrouwbaar familiebedrijf, de ruimte krijgt om te groeien, vernieuwen en vergroenen. Zolang je het maar oranje houdt natuurlijk.

Jouw profiel

"Een bewezen vermogen om je team te begeleiden en te inspireren!" "Doel- en resultaatgericht denken!": Dat ben jij, dus jij past in ons oranje team in Dordrecht. Om ook als Depotmanager de beste te worden bij Boels, moet je:

- Een ervaren en gemotiveerde depotmanager/winkelmanager/filiaalmanager zijn die op zoek is naar een horizontale overstap of een ervaren en gemotiveerde assistentmanager zijn die op zoek is naar promotie.

- Een focus op zowel het verbeteren van de klantervaring als het maximaliseren van de omzet.

- Commerciële scherpzinnigheid met het vermogen om strategisch te plannen.

- Organisatorische vaardigheden met als doel de administratie van je depot op orde te houden.

Sollicitatieproces

Alles wat je moet weten over ons sollicitatieproces 

We screenen zorgvuldig je sollicitatie en binnen twee werkdagen heb jij een reactie van ons. Is deze positief? Dan nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking. 

We nemen telefonisch contact met je op om je sollicitatie door te spreken en al je eerste vragen te beantwoorden. Is er een match? Dan kom je op gesprek. 

Maak kennis met je toekomstige leidinggevende en je werkplek. Wij vertellen meer over de functie en er is ruimte voor al jouw vragen. Natuurlijk gaan we in op jouw werkervaring en ontdek jij of Boels bij jou past. 

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang jij een contract aanbod met een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord, dan maken we je contract in orde en stuur je dit ondertekend terug. 

Welkom bij onze oranje familie! 

Depot Manager - 40 uur | Vacature | Boels your career (3)

Vragen?

Francine staat voor je klaar!

+31 (0)6 39 11 11 21 +31 (0)6 39 11 11 21
Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Depot Manager - 40 uur  | Vacature | Boels your career (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 6070

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.